Ons bedrijf

Welkom op de site van RD Schilderwerken en Afbouw.

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen? Kozijnen die al tijden wat kaal zijn, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, dat plafond wat nodig moet worden gewit? Daklijsten die geschilderd moeten worden? Of die houten vloer die u nu wel weer eens een laklaag kan gebruiken? Allemaal voorbeelden van schilderklussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.
Wij zijn er voor al uw:
– Schilderwerk binnen en buiten
– Timmerwerkzaamheden
– Stucadoorwerkzaamheden
– Particulier en bedrijven
– Renovatie en nieuwbouw
– Wij zijn ook gespecialiseerd om uw keukenkastjes en kasten te voorzien van een nieuw kleurtje.
Maar ook voor grotere schilderprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn naast bovengenoemde kleinere schilderklussen. ook gespecialiseerd in gipswanden,gipsplafonds ,isolatievloeren en het vervangen van tegels in uw keuken of badkamer.
Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden.
Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.
Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service en geven 2 jaar garantie op het schilderwerk.
Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein.

Winteractie van november t/m februari bij minimaal 3 dagen werk !!!